movie

Üdvözöljük a Hajdu-Alu Zrt honlapján!

Örömmel számolunk be arról, hogy megújult formában hamarosan újra elérhető lesz weboldalunk, melyen továbbra is büszkén mutatjuk be cégünket, Magyarország egyik vezető nyílászáró gyártó és építőipari vállalataként.
Több mint másfél évtizede az építőipar meghatározó résztvevőjeként nyújtjuk ügyfeleink számára a minőséget, innovációt és megbízhatóságot.

transzparens építészet...

Célunk továbbra is az épített környezet és a transzparens építészet fejlesztése és átalakítása, ahol a funkcionalitás és esztétika ötvözése magas szintű kivitelezésben jelenik meg.

Az általunk gyártott fém és műanyag nyílászárók, függönyfalak, tűz és füstgátló ajtó és ablak rendszerek, a modern technológia és a hosszú évek tapasztalata alapján születnek meg. Hiszünk abban, hogy a minőség nem csupán ígéret, hanem az eredményekben is megmutatkozik.

Hajdu-Alu
Hajdu-Alu
Hajdu-Alu
Hajdu-Alu

Az ISO szabványoknak és tanúsított Üzemi Gyártásellenőrzési Rendszernek való megfelelésünkkel és a folyamatos fejlesztéssel biztosítjuk a legmagasabb színvonalat:

  • Az ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel garantáljuk termékeink és folyamataink kiválóságát.
  • Az ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerrel fejezzük ki környezettudatos elkötelezettségünket.
  • Az ISO 45001 szabvány betartásával teremtjük meg a biztonságos és egészséges munkakörnyezetet.
  • Az ISO 50001 energiamenedzsment rendszerrel célunk az energiahatékonyság és fenntartható energiagazdálkodás előmozdítása.

A 2021-es év új korszakot nyitott számunkra, amikor modern gyártócsarnokba költöztünk, lehetővé téve a gyártási kapacitás bővítését és az innováció előmozdítását. Csapatunk elhivatott szakemberekből áll, akik az Önök elvárásainak felülmúlására törekednek. A tervezéstől a gyártáson át egészen a szállításig minden fázisban garantáljuk a minőséget és a pontosságot.

Köszönjük, hogy újra ellátogattak weboldalunkra, amely hamarosan, megújult formában újra elérhető lesz, és bízunk benne, hogy továbbra is elégedett partnereink között üdvözölhetjük Önöket.

Minden jót kívánva,
Hajdu-Alu Zrt. 

tuv
IBS
Nivo
Aluta